Doa rindu buat mu kekasih

9:14 AM

Malam ni terasa nak berjiwang sekejap~ ye laa.. mata dah layu tapi kepala bergerak.. hang nak wat pa... time macam ni lah dtg perasaan rindu dengan kekasih Allah ni. Kalau korang follow my post... yeap.. he's the only one yang mun akan rindu buat selama2nya.

Dia seorang yang EGO
Dia seorang yang PANAS BARAN
Die seorang yang TAK DIDUGA
Dia seorang boleh mmbuatkan aku GERAM!

Semua yg negative ad pada dia tapi aq... aq tetap merindui dia. Hanya Allah shj yg tahu bertapa aku merindukannya. Kami jarang contact.. kalau contact pun sbln sekali.. nahhh~! 2-3 bulan sekali ad kot.. x pun setahun sekali.. macam itu lah hubngan kami berdua.
Masih ku igt kata2nya.. "kita berdua ni masih pelajar, byk benda lagi nk kene kejar.. kita bljr dlu.. habis bljr betul2 dlu kemudian baru kita fikir tentang hubungan kita"

that words are enough for making me believe in him and wait for him. Tapi ya Allah.. siang malam dok pikiaqgkn dia. Ya Allah.. bagai mana harusku melepaskan rindu yg sekian lama terpendam d dalam hati.

Surat buat Mr. A,
   Aku manusia yang lemah. Banyak kekurang pd diriku... lebih daru 100 ribu kekurang ataupun ianya susah untuk dikira dengn dua belah jari. 2 Tahun lepas aku membuat confession tentang perasaanku terhadap kamu. Kamu cuma berpesan supaya ktia focus pd pelajaraan dlu. Mr. A, I will wait for you.


Sungguh aq mencintai dirmu wahai sahabat. 

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

Flickr Images